Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

lampje

5 jaar MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT)

Waar
Rotterdam
Wanneer
woensdag, 13 februari, 2019 - 14:00

Een innovatief idee is zo bedacht. Maar van een idee een product of dienst maken vraagt meer. En dat vervolgens naar de markt brengen, is niet voor iedereen weggelegd. Daarvoor zijn kennis, geld en relaties nodig. Hoe pakken ondernemers dit aan, wat kan de overheid voor het innovatief mkb betekenen en in welke projecten is de afgelopen 5 jaar geïnvesteerd? Antwoorden hierop en meer vind je tijdens de bijeenkomst 5 jaar MIT. Ben jij erbij?

Direct registreren 

Ontdek hoe andere ondernemers hun innovatie verder ontwikkelden en neem een kijkje bij ‘Best practices’ waar uiteenlopende innovaties worden gedemonstreerd. Laat je tijdens het plenaire deel inspireren door Paul Iske van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Gedeputeerde voor Zuid-Holland Adri Bom-Lemstra (Economische Zaken en Klimaat), staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) en MKB-vertegenwoordiger Topsectoren Jan van Rijsingen gaan met elkaar én met jou in gesprek over de resultaten en kansen van de MIT-subsidieregeling.

Locatie
Room Mate Bruno Rotterdam,
Wilhelminakade 52,
3072 AR Rotterdam

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall