• (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Bijeenkomst ondernemen met impact

Waar
De Nieuwe Kolk Weiersstraat 1 9401 ET Assen
Wanneer
donderdag, 10 oktober, 2019 - 16:30

Op 10 oktober 2019 is het dé dag van de duurzaamheid en op die dag organiseren de Asser Uitdaging, onderdeel van AssenvoorAssen, en Ondernemend Assen een duurzame bijeenkomst op het podium van De Nieuwe Kolk in Assen.

Beursvloer

Tijdens de Beursvloer Assen worden vraag en aanbod samengebracht met als doel het sluiten van zoveel mogelijk matches met gesloten portemonnee. Daarbij staat het ontmoeten centraal en de Beursvloer zorgt dan ook voor nieuwe contacten en verbindingen die anders niet of nauwelijks tot stand komen. Kortom een evenement om te netwerken en waar je direct je maatschappelijke inzet kunt tonen. Vorig jaar (2018) zijn er 105 matches gesloten met een maatschappelijke waarde van € 155.215,00.

Netwerktafels op het duurzaamheidsplein

Diverse duurzame bedrijven in en rond Assen zullen zich tijdens de bijeenkomst presenteren, zoals BAG, Electric Motorcycles, DBO-energie, Hanzehogeschool, Centrum voor duurzaamheid en vitaliteit en FIT20. Zij laten op interactieve wijze zien wat zij doen en betekenen op het gebied van duurzaamheid.

Meer weten en aanmelden?

Meer weten over dit event? Kijk dan op www.asseruitdaging.nl voor het hele programma en meld je aan! 

 

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall