Kabinet trekt 250 miljoen extra uit voor subsidieregeling Groningen. Lees hier het hele nieuwsbericht.

Geplaatst op 14 januari 2022

Heb je vragen over de subsidie Verduurzaming & Verbetering Groningen €10.000? Bekijk onze actuele en veelgestelde vragen.

Geplaatst op 14 januari 2022
 

Circulair Café

Waar
Stadsschouwburg de Harmonie, Ruiterskwartier 4, 8911 BP te Leeuwarden
Wanneer
woensdag 2 februari 2022 om 16:30

Het Circulair Café bevat een bomvol en inspirerend programma met de bijdrage van leden Damstra Installaties en OrangeGas die komen met lokale oplossingen en hun positieve visie. En wat kun je als ondernemer zelf al doen? Ronald Spoelstra van INNAX deelt tips uit de praktijk, als inspiratiebron voor iedere ondernemer.

Er worden grote stappen gemaakt in de energietransitie, maar hoe kan dit zo circulair mogelijk gebeuren? Deze inzichten presenteert Sybren Bosch van het circulair bureau Copper8 aan ons. Ook wordt er kort teruggekeken op de COP26 in Glasgow, waar Campus Fryslân studenten Ellis en Max een interessante rol in hadden. Tot slot roept het Waddenfonds ondernemers op om innovaties met hen te delen. Ze vertellen hier graag meer over. Natuurlijk wordt dit gezamenlijke Circulair Café traditiegetrouw afgesloten met een borrel!

Programma

16:15 – 16:30 uur: Inloop en ontvangst
16:30 uur: Opening van het Circulair Café door Bouwe de Boer en Rein Swart, Freonen fan Fossylfrij Fryslân en Evert Jan van Nijen, Vereniging Circulair Friesland.
16:40 uur: Actualiteiten energietransitie door Bouwe de Boer
16:45 uur: Lokale oplossingen door leden Damstra Installaties en OrangeGas
17:05 uur: Klimaattop in Glasgow: Ellis Mourits en Max Eisenbart
17:10 uur: Circulaire Energietransitie: Waarom en hoe? door Sybren Bosch
17:25 uur: Wat kunnen ondernemers doen? door het Waddenfonds en Ronald Spoelstra.
17:40 uur: Afronding, vooruit kijken
17:45 uur: Borrel

Let op! Door de huidige regels van het kabinet zijn wij genoodzaakt iedere bezoeker om zijn of haar coronapas (vaccinatiebewijs, testbewijs of herstelbewijs in combinatie met een identiteitsbewijs) te vragen. Zonder coronapas wordt u niet toegelaten. Uiteraard houden we de (nieuwe) maatregelen in de gaten.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall