Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding handshake

De kunst van het netwerken

Waar
Groningen
Wanneer
woensdag, 27 maart, 2019 - 18:00

Succes in zaken heeft steeds meer een menselijk gezicht. Het aanboren van nieuwe markten, kansen of kennis is sterk afhankelijk van relaties met anderen. Veel van deze partijen tref je op allerlei zakelijke bijeenkomsten. Het resultaat van jouw deelname aan deze bijeenkomst staat of valt echter met de manier waarop jij netwerkt. Netwerken is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering en is de makkelijkste manier om kansen te creëren.

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert op 27 maart 2019 de eerste bijeenkomst van dit jaar. Het thema van de avond is: De kunst van het netwerken. 

Wil je weten hoe sterk jouw netwerk is en hoe je dit kunt uitbreiden? Volgens spreker Charles Ruffolo, Professional Netwerker, Spreker, Schrijver, Uitgever en Trainer, is alles - maar dan ook alles - mogelijk. "Netwerken is veruit de eenvoudigste, meest efficiënte en minst dure weg naar succes ... ongeacht je doel." Hij neemt je mee in een boeiende presentatie over dit onderwerp. 


Interactief

Je moet zelf ook aan de slag. De bijeenkomst wordt afgesloten met een interactieve netwerksessie waarbij je de opgedane kennis direct in de praktijk kan brengen. Het belooft wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld je vandaag nog aan!


Aanmelden 

Aanmelden voor de volgende MKB Ondernemersavond op woensdag 27 maart kan via de aanmeldpagina. Wanneer je op de link klikt, kom je terecht op de website van Eventbrite. Je kunt je aanmelden op Eventbrite middels het eenmalig aanmaken van een account. Wil je meer weten over de MKB Ondernemersavond? Ga naar de website voor meer informatie.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall