Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

dHealth Lab Event

dHealth Lab Event

Waar
Petrus Driessenstraat 3, Groningen
Wanneer
dinsdag, 22 januari, 2019 - 13:30

dHealth Lab organiseert tijdens de eHealth week op dinsdag 22 januari een event over beeldzorg. Deze nieuwe vorm van zorg heeft grote impact op het domein van zorg en welzijn en het onderwijs hierover. Tezamen met dHealth Lab partner Hanzehogeschool Groningen komt u in aanraking met mogelijkheden van beeldzorg aan de hand van een tweetal praktijk voorbeelden.

Daarnaast wordt er een rondleiding verzorgd door het hoogwaardige Health skillslab van de Hanzehogeschool waarbij de mogelijkheden voor het gebruik van de diverse apparatuur en samenwerking met docent(onderzoekers) en inzet van studenten voor het MKB worden getoond.

Tot slot vindt op initiatief van het HANNN en Health Holland de spetterende voorronde plaats van de Nationale Zorginnovatieprijs 2019! De kans om jouw zorginnovatie te pitchen tegenover partners, start-ups, experts, zorginstellingen en financiers.

Meer informatie vind je op de site van dHealth. Je kunt je daar ook aanmelden

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall