Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding dutch e

Dutch-E - Ondernemen in een snel veranderende online wereld!

Waar
Thialf Heerenveen
Wanneer
donderdag, 20 juni, 2019 - 13:00

Ondernemen in een snel veranderende online wereld. Hoe overleef en groei ik met mijn bedrijf. Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht word je deze middag meegenomen in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.


Keynote spreker Igor Beuker presenteert de allernieuwste trends en innovaties en zal je als bezoeker bewust maken van de veranderende omgeving waarin bedrijven zich bevinden. Igor Beuker staat bekend om zijn onafhankelijke en scherpe blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Achter de schermen is Igor ondernemer met 5 exits en 24 angel investeringen, award-winnend marketingstrateeg voor merken voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike, Unilever en trendwatcher voor Fortune 500’s. Tijdens Dutch-E laat hij zien hoe bedrijven kunnen overleven en groeien in het tijdperk van de Vierde Industriële Revolutie. Tevens krijg je van hem tips om gelijk de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Ontmoetingsplaats

Dutch-E is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich onlosmakelijk verbonden voelt met toekomst, vernieuwing en innovatie. Dutch-E bestaat uit een levendig treffen van ondernemers, professionals en bedrijven. Digitale ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel; wie er mee te maken heeft zal open staan voor veranderingen en innovatieve trends. 'Dompel je als bezoeker onder in deze dag, snuffel aan de toekomst en laat je vervolgens inspireren'.

Meld je aan!

WIl jij meer weten over het programma of je aanmelden voor deze dag? Kijk dan op www.eventbrite.nl

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall