EBG Kenniscafé: Online Ondernemen

Waar
Online
Wanneer
woensdag 3 maart 2021 om 16:00

Online ondernemen is van essentieel belang om te blijven vernieuwen en te groeien. Zeker in deze tijd biedt online ondernemen veel kansen en in sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om deze kansen te grijpen. Op woensdagmiddag 3 maart organiseert Economic Board Groningen het online EBG Kenniscafé over online ondernemen. Dit EBG Kenniscafé wordt georganiseerd in samenwerking met Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen).

Programma

 • Welkom door Maarten Soppe, accountmanager Economic Board Groningen.
   
 • Introductie WOO-Groningen door projectleider Annette Dupree.
   
 • De Online Ondernemen Quiz: Test en deel je kennis over online ondernemen!
  Door Han Berrelkamp, coördinator bij WOO-Groningen, en een student van WOO-Groningen
   
 • Jelle van der Mijl van Eco Textieldruk
  Het Groningse Eco Textieldruk was actief als producent van merchandising artikelen voor festivals, podia en bands. Toen dat door Corona stilviel, zijn ze zich gaan toeleggen op de productie van mondkapjes van zeer goede kwaliteit. Dat zorgde naast allerlei productietechnische en logistieke uitdagingen, voor uiteenlopende vragen op online marketing gebied. Eco Textieldruk gaat via WOO-Groningen met studenten aan de slag om die vragen het hoofd te bieden en een vervolgstap te maken op het gebied van website, vindbaarheid en social media.
   
 • Bart Joling van online marketingbureau Ten Stripes en een student van WOO-Groningen.
  De casus van Eco Textieldruk wordt besproken. Welke stappen kunnen hier worden genomen om succesvol online te ondernemen?  
   
 • Gelegenheid tot het stellen van vragen.
   
 • Hoe kun je gebruik maken van WOO-Groningen? Door projectleider Annette Dupree.
   
 • Afsluiting door Maarten Soppe van Economic Board Groningen.

Aanmelden

Wil je ook een (volgende) stap maken met online ondernemen? Laat je inspireren door voorbeelden uit de praktijk en tips van online marketing expert Bart Joling van Ten Stripes! Meld je gratis aan voor het EBG Kenniscafé Online Ondernemen. Na aanmelding ontvang je de link naar de online sessie.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall