EFRO 2021-2027: eerste subsidie

Waar
Noord-Nederland (exacte locatie volgt)
Wanneer
maandag 4 juli 2022 om 15:30

Hoe wordt onze regio nog innovatiever en slimmer? Hoe maken we onze samenleving circulair, groener, gezonder en digitaler? En hoe spelen we samen in op de toekomst?

Om de regionale economie in het Noorden verder te ontwikkelen werken we – de provincies Groningen, Drenthe en Fryslân, Economic Board Noord-Nederland en het SNN – aan het EFRO-programma (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling). Hierbij zoeken we ondernemers met innovatieve ideeën en initiatieven die onze regio verder helpen. 

Op maandag 4 juli organiseren we een bijeenkomst over dit EFRO-programma en de eerste subsidie die binnenkort opengaat. 

Waar gaat de bijeenkomst over?

Kort na de zomer gaat het subsidieloket open voor de eerste subsidie uit het EFRO-programma: de vernieuwde valorisatie-regeling. Met deze subsidie dagen we partijen uit om samen te werken aan innovatieve ideeën en oplossingen die maatschappelijke impact maken in de regio. 

Met jouw idee los je een probleem op, benut je de kansen van de 4 transities van de regionale innovatiestrategie (RIS3) en draag je bij aan de unieke economische kracht van onze regio. Hierbij maak je gebruik van beschikbare kennis en kunde (valorisatie) en bij voorkeur werk je ook samen met andere bedrijven en kennisinstellingen. 
 
Meer weten over de doelen van deze vernieuwde valorisatie-regeling en over hoe de eerste openstelling verloopt? Kom dan naar deze bijeenkomst!

Vragen en aanmelden

Wil je bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan op tijd aan, ook in verband met de capaciteit van de zaal. Aanmelden kan via deze link. De uitnodiging met daarin het programma en de locatie volgt snel.

Heb je vragen over het evenement of het aanmelden? Neem dan contact op met Anthonia Vries van het SNN via vries@snn.nl of 06 29 66 40 38.
 

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall