Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Groninger Ondernemingsprijs 2019

Waar
MartiniPlaza
Wanneer
woensdag, 27 november, 2019 om 00:00

De Groninger Ondernemingsprijs 2019 is begonnen, nu de jury de namen van de tien genomineerde bedrijven bekend heeft gemaakt. Het zijn (in alfabetische volgorde): 

365 Werk (Groningen), Bakkerij Haafs (Groningen), 
Boikon (Leek), EAZ Wind (Hoogezand), 
Gadero (Groningen), Heiploeg (Zoutkamp), 
Paragon/Whimzees (Veendam), Qbit (Groningen), 
Solarfields (Groningen), Witec (Stadskanaal).

Prachtige spreiding


“Er is een prachtige spreiding van bedrijven uit de bus gekomen, zowel qua vestigingsplaats als qua branche”, vertelt juryvoorzitter Patrick Brouns. “De ene helft komt uit de nieuwe gemeente Groningen en de andere helft uit de provincie. We zien duidelijk dat ook de nieuwe economie goed vertegenwoordigd is, met bedrijven in zon- en windenergie, cybersecurity en de online wereld. En we zien ultramoderne bedrijven, die een nieuwe draai hebben gegeven aan traditionele producten en diensten. Daarmee staat de regionale economie in Groningen er stevig op en is de Groninger Ondernemingsprijs 2019 begonnen! 

Finale 

Na de pitchpresentaties zal de jury bekendmaken welke drie ondernemingen doorgaan naar de finale. Die vindt plaats op woensdag 27 november in MartiniPlaza Groningen. Meer weten? Kijk op www.groningerondernemingsprijs.nl 

 

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall