Handelsmissie met minister Sigrid kaag naar de Duitse deelstaat Bremen

Waar
Bremen en Bremerhaven
Wanneer
dinsdag 5 maart 2019 om 09:00

Wilt u zakendoen in Duitsland, bestaande contacten uitbreiden of innovatiesamenwerking starten? Ga dan mee met de handelsmissie naar Bremen met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

De missie loopt parallel aan het werkbezoek dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan Bremen en Bremerhaven brengen. De Koning en Koningin zijn aanwezig bij enkele programmaonderdelen van de missie.

Voor wie?

Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van:

  • Ruimtevaart
  • Wind op zee (offshore wind)

Duitsland

Duitsland is economisch gezien enorm belangrijk voor Nederland. Het is de belangrijkste handels- en innovatiepartner, zowel op het gebied van export en import als voor Europese innovatieprojecten. Het jaarlijks handelsvolume tussen de 2 landen behoort tot een van de grootste ter wereld. 1/5e van onze totale export gaat naar Duitsland. In Duitsland wordt op jaarbasis meer dan € 90 miljard geïnvesteerd in Research & Development, waarvan 2/3 door de private sector. Nederland is in Duitsland de grootste investeerder.

Meer informatie en aanmelden

 

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall