Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Mensen die samenwerken

HANNN Inspiratiebron Drenthe: Vries

Waar
Plaats de Wereld, Westerstraat 26a, 9481 CB Vries
Wanneer
donderdag, 4 april, 2019 - 19:00

Op donderdag 4 april 2019 organiseren we onze volgende HANNN-inspiratiebron (voorheen Business Borrel). Voor dit concept reizen we door de drie noordelijke provincies, deze keer zijn we te gast bij 'Plaats de Wereld' in Vries.

Plaats de Wereld is een vrijwilligersorganisatie met ca. 75 vrijwilligers die wordt aangestuurd door Johan en Yvonne Westerhof, de initiatiefnemers. Zij zijn gevestigd in een prachtig industrieel pand uit 1951 in hartje Vries dat in 2017 helemaal is gerenoveerd. 

'Iedereen kan een steentje bijdragen'

Johan en Yvonne Westerhof, initiatiefnemers Plaats de Wereld:

"Tijdens de jaren dat we professioneel betrokken waren bij kleinschalige ontwikkelingsprojecten in andere werelddelen, zagen we hoe mensen met weinig veel voor mekaar kregen. Zonder geld of goed, wisten kleine projecten het verschil in hun dorp of regio te maken. Vaak met veel plezier en tijd en oog voor relaties. Hier komt de inspiratie en passie voor Plaats de Wereld vandaan: een werk- en pleisterplaats die is verbonden met initiatieven elders in de wereld, zodat we van elkaar kunnen leren en delen. Het is een voorrecht om op te trekken met een bont gezelschap aan vrijwilligers, deelnemers en bezoekers. Onze droom is inmiddels uitgegroeid tot een community-initiatief dat laat zien dat ook hier in Nederland verbinding en relaties belangrijker zijn dan geld. En dat we samen de wereld dichtbij én ver weg eerlijker en mooier kunnen maken. Zo ingewikkeld is dat niet, vraag maar aan de mensen die met ons meedoen."

Tijdens de Healthy Ageing Inspiratiebron wordt er zowel kennis verstrekt door pitchers als kennis gevraagd aan de aanwezigen. Door kennis te delen helpen we elkaar op het gebied van Healthy Ageing. Iedere aanwezige heeft zijn of haar eigen vakgebied en kennisnetwerk, waardoor we van elkaar kunnen leren.

Hoe mooi zou het zijn als we tijdens deze Inspiratiebron weer nieuwe samenwerkingen bewerkstelligen?

Aanmelden

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall