Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

groepje mensen aan het praten

Heb je behoefte aan advies op maat met betrekking tot subsidies?

Waar
Tijdens de Business Contact Dagen Noord (Leeuwarden)
Wanneer
dinsdag, 19 maart, 2019 - 13:00

Dan nodigen we je uit om jouw innovatieve plannen met ons te delen tijdens de Business Contact Dagen Noord (BCDN) op 19 en 20 maart. Voor de tweede keer op rij organiseert de gemeente Leeuwarden tijdens de BCDN subsidiespreekuren in samenwerking met Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN), provincie Fryslân en YnBusiness.

De spreekuren zijn bedoeld voor ondernemers die innovatieve producten en diensten ontwikkelen. Tijdens het spreekuur geven we je advies op maat over o.a. het projectplan, de aanvraag en diverse subsidieregelingen. De regelingen richten zich bijvoorbeeld op het vergroten van kennis, het financieren van ontwikkelingskosten en het bundelen van initiatieven tot een krachtig innovatie-ecosysteem.

Ondernemers die je voorgingen geven aan dat deze spreekuren resulteerden in concrete subsidieaanvragen. We ontmoeten je daarom graag op 19 en 20 maart!   

Om welke subsidies gaat het?

Het spreekuur is bedoeld voor vragen over de volgende subsidies:

Gemeente Leeuwarden

Provinciale subsidies 

SNN 

 

Hoe werkt het?

Aanmelden voor het subsidiespreekuur kan door te mailen naar bcdn@ynbusiness.nl. In de tweede week van maart word je benaderd om een afspraak in te plannen.

Tijdens het spreekuur ga je 45 minuten in gesprek met de adviseurs van de provincie, gemeente, SNN of YnBusiness.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de spreekuren kun je contact opnemen met Anke Hoekstra (anke.hoekstra@leeuwarden.nl of 058 751 2239).

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall