Ga naar de inhoud
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Het grootste Kennisfestival van Noord-Nederland

Waar
voormalig Suikerunieterrein
Wanneer
donderdag, 26 september, 2019 - 13:00

Na de eerste editie in 2017 vindt op donderdag 26 september 2019 de 2e editie van het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland plaats. Net als vorige keer op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen van 13:00 tot 22:00 uur. Ben je medewerker van een Noorderlink-organisatie dan kun je je met korting aanmelden. 

Noorderlink hoofdpartner

Noorderlink is één van de hoofdpartners en we hebben een eigen podium van waaruit we een aantal mooie en inhoudelijke bijdragen leveren. Omdat we geloven in het concept en omdat we weten dat het goed bij ons past. 

Festival met inhoud van een congres

Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland is een groot evenement met de inhoud van een congres, maar in de sfeer van een festival. Het thema is Innovatief Organiseren. Het gaat behalve over technologische innovaties vooral ook over dynamisch leiderschap, nieuwe vormen van samenwerken & co-creatie en slim organiseren binnen je organisatie. Er zijn lezingen, sessies en workshops over innovatie, gecombineerd met leuke bandjes, theater, kunst en lekker eten en drinken. Lezingen in tenten, lekker staan, drankje in de hand, in- en uitlopen en… een heus blokkenschema!

Aanmelden

Wil jij dit kennisfestival niet missen? Aanmelden kan via de website van Noorderlink

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall