Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Impact Lunch: Sociaal Lokaal

Waar
Growing Emmen, Baander 4 te Emmen
Wanneer
donderdag, 21 november, 2019 om 12:00

Impact Lunch: Sociaal Lokaal

Na het succes van de eerste Impactlunch op 4 juli bij Drentea bundelen Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer opnieuw de krachten in Emmen voor een tweede Impactlunch. Dit keer hebben we als onderwerp: Sociaal Lokaal – impact maken dichtbij huis. We zijn te gast bij Growing Emmen. De impact lunch is onderdeel van de Impact Days in de gemeente Emmen.

Sociaal Lokaal – impact maken dichtbij huis

We kennen allemaal de voorbeelden van Tony’s Chocolonely, Mud Jeans en andere impact-ondernemers die de wereld willen veranderen. Maar de wereld veranderen – dat begint al om de hoek. Hoe kun je als ondernemer in Emmen socialer inkopen? Hoe haal je meer uit al het goede wat er al in Drenthe gebeurt? En hoe kunnen Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer hierbij helpen?

De opzet van deze bijeenkomst is een netwerklunch. Impact Noord en IBDO zullen een korte inleiding verzorgen. Daarna kan iedereen zichzelf en zijn bedrijf of organisatie kort voorstellen en met elkaar in gesprek gaan, onder leiding van Jan Willem Wennekes en Floortje van Aken. De bijeenkomst biedt volop gelegenheid om met elkaar kennis te maken en zaken te doen!

Programma

12:00     Persmoment in Growing Emmen
12:15     Aanvang lunch, korte opening door Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer
12:30     Speeddate/netwerken in 2 – 3 kleinere groepen: voorstelronde en uitwisseling
13:00     Uitwisseling tussen de groepen
13:15     Hoe kunnen IBDO en Impact Noord verder helpen?
13:30     Uitgebreid gelegenheid om te netwerken en te lunchen
14:30     Einde bijeenkomst (en aanvang workshop bij Toolbox)

Aanmelden

Deelname aan de lunch is gratis maar aanmelding is in verband met de catering wel verplicht. Je kunt je hier aanmelden. Je aanmelding moet uiterlijk maandagmiddag 18 november bij Impact Noord binnen zijn.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall