Inspiratietours CO₂-reductie industrie 2021 – ESCo's

Waar
Online
Wanneer
dinsdag 13 april 2021 om 15:00

Bekijk dit voorjaar één van de online inspiratietours over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie. Laat je inspireren door de kennis en praktijkervaringen die collega-bedrijven presenteren. Je kunt in totaal 5 inspiratietours online bijwonen over verschillende technieken en thema’s. Op 13 april gaat het over ESCo's.

Inhoud webinar

Ontzorg jouw bedrijf en besteed de energiehuishouding uit. ESCo’s zijn bedrijven die de aanleg, het onderhoud en het beheer van je energie-installaties overnemen. ESCo staat voor Energy Service Companies. Wil je zelf niet investeren in verduurzaming? Denk dan na over zo’n samenwerking.

Wil je zelf niet de exploitatie op je nemen? Ontbreekt het je aan de technische kennis en ervaring? Tijdens deze Inspiratietour wordt informatie gegeven over wat ESCo’s zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen. Dit wordt uitgelegd met verschillende soorten energiebehoeften en de daabij behorende ESCo-contracten.

Kennis en inspiratie voor CO2-reductie

Op de inspiratietour webinarreeks wisselt de industrie kennis uit. De verduurzaming en de diverse technieken van industriële processen binnen uw sector staan centraal. Hierbij komen onder meer aan bod:

  • Afwegingen
  • Aandachtspunten
  • Investerings- en exploitatiekosten
  • Rentabiliteit, CO2-reductie
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Inpasbaarheid van technieken binnen het bestaande proces en vergunningverlening

Deelnemers aan eerdere tours hebben inmiddels geïnvesteerd in CO2-reductiemaatregelen.

Meer informatie

Meer informatie over de sessie vind je hier. Wil je je aanmelden? Dat kan hier.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall