Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

IT Congres: Connect

Waar
WTC Leeuwarden, Heliconweg 52 te Leeuwarden
Wanneer
woensdag 11 december 2019 om 09:00

Op het jaarlijkse event van Connect op 11 december inspireren zij iedereen rond het thema mobiliteit met de ontwikkelingen in het luchtruim voor de vliegende auto en autonoom vliegende drones. Hiervoor zijn inspirerende sprekers aangetrokken die je meenemen in ontwikkelingen van het luchtruim en inspectie van vliegtuigen met drones. Of verbreed en verdiep direct je kennis door het volgen van een collegetour bij Amazon en Microsoft met de mogelijkheid tot certificering. Naast vele inspirerende break out sessies laat het Top Dutch Solar Racing zien hoe ze, nu nog over de weg, op duurzame wijze enorme afstanden hebben afgelegd in hun race op enkel zonne-energie.

Het programma

09:00 – 10:00 uur: Inschrijving en ontvangst
10:00 – 10:20 uur: Opening
10:20 – 11:15 uur: Keynotespreker Mark Woortmeijer, Customdrone

De autonoom vliegende drone

Drones worden veel gebruikt in bedrijfs-processen. Maar wat veel bedrijven niet weten is welke software hierbij moet worden aangeschaft. Of hoe er met de beschikbare data een slimme drone kan worden gemaakt. Customdrone kan worden vergeleken met een system integrator. Met het samenbrengen van hard- en software voor de juiste toepassing wordt er een drone ontwikkeld voor een specifiek bedrijfsproces. Zo is het mogelijk om met de juiste hard- en software de drone zelfstandig te laten vliegen.

11:15 – 12:15 uur: Keynotespreker Henri Deelstra Directeur businesslijn Stad & Klimaat

De auto in het luchtruim?

Het verbinden van mensen en kennis om te komen tot duurzame ontwikkeling. Hoe mooi zou het zijn als je straks met je eigen auto het luchtruim kan betreden. Met de huidige ontwikkelingen is die stap dichterbij dan menigeen denkt. Duurzame ontwikkeling van organisaties vraagt om voortdurende aanpassing op marktomstandigheden, technologische ontwikkelingen en de arbeidsmarkt. Vooruitkijken, ambities vaststellen, koers uitzetten, doelen benoemen en met passie en beleving resultaten halen geeft mij energie. Als directeur streef ik naar verbindend leiderschap met focus op een leven lang ontwikkelen en werkplezier met passie.

12:15 – 13:15 uur: Activiteitenplein & Lunch
13:30 – 16:30 uur: Track sessies
15:15 – 15:45 uur: Activiteitenplein & drankje
16:30 – 17:00 uur: Activiteitenplein incl beer & bites
17:00 – 18:00 uur: Top Dutch Solar Racing Team

Aanmelden

Je kan je hier online aanmelden. Ga naar connect.frl voor meer informatie.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall