Kennismakingscafé voor administratie- en advieskantoren

Waar
Online
Wanneer
dinsdag 7 september 2021 om 15:30

Ben je benieuwd wat GroBusiness voor de klanten van jouw administratie- of advieskantoor kan betekenen? Schuif dan aan bij ons allereerste Kennismakingscafé op dinsdag 7 september!

Over GroBusiness

GroBusiness is in april 2021 gestart. Onze specialisten weten de weg naar financieringsmogelijkheden, advies en ondersteuning. We verbinden de initiatieven die er zijn en wijzen ondernemers de weg. We verwijzen ondernemers naar andere organisaties, maar leggen ook verbindingen tussen ondernemers onderling. Onze meerwaarde ligt in het vinden en verbinden.

Programma

Op 7 september maken we graag kennis met administratie- en advieskantoren in de provincie Groningen. We bespreken met welke vragen je bij ons terecht kunt en waarvoor je jouw klanten naar GroBusiness kunt doorverwijzen. Ook komt er een ondernemer aan het woord met een voorbeeld uit de praktijk.

Het is uitdrukkelijk niet onze rol om een deel van de werkzaamheden van tweedelijns ondernemersorganisaties en advieskantoren over te nemen. Als we elkaar weten te vinden kunnen we elkaar juist versterken, zodat we samen de ondernemers in Groningen nog beter verder kunnen helpen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Christa Assink, intern accountmanager bij GroBusiness, via info@grobusiness.nl. Vermeld hierbij je naam, de naam van je administratie- of advieskantoor en vestigingsplaats.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall