Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Let's Gro 2019 festival

Waar
Groningen
Wanneer
woensdag, 30 oktober, 2019 om 00:00 tot
zaterdag, 2 november, 2019 om 00:00

Van woensdag 30 oktober tot en met zaterdag 2 november staat Groningen weer in het teken van toekomst- & inspiratiefestival Let’s Gro. Vier dagen lang wordt het podium gegeven aan iedereen die een idee heeft over hoe de stad & regio mooier, beter, groener en leefbaarder kan worden. 

Let’s Gro is een inspiratiefestival over de toekomst van de Stad en zijn omgeving. Samen denken en dromen over hoe de toekomst van Groningen zou kunnen zijn en elkaar laten zien wat er nu al in Groningen gebeurt. Groningen barst van de goede initiatieven en innovaties, en het potentieel is nog vele malen groter.Tijdens Let’s Gro worden alle goede ideeën voor de toekomst opgehaald.

Let's Gro bezoeken

Meer weten over dit event en benieuwd naar het hele programma? Ga dan naar de website van Let's Gro. Het programma wordt wekelijks aangevuld met nieuwe onderdelen.

 

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall