Masterclass Online Innoveren

Waar
Online
Wanneer
woensdag 9 juni 2021 om 11:00

Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Want hoe innoveer je in een tijd dat fysieke ontmoetingsmogelijkheden beperkt zijn. Inmiddels werken we massaal online. Welke kansen liggen er om online te innoveren? En op welke manier kunnen we daarin verbeteren, welke tools kunnen ons helpen? We helpen je graag met antwoorden op deze vragen met de masterclass 'Online innoveren'.

Over de masterclass

Tijdens de masterclass inspireert Gijs van Wulfen jou over het effectief starten met innovatie, geeft tips over hybride innoveren tijdens en na Corona én helpt je met het bedenken van nieuwe producten en diensten. Je kunt actief meedoen, ervaringen uitwisselen met andere ondernemers en volop vragen stellen. Kortom een uur energie en inspiratie!

Over de spreker

Gijs van Wulfen is LinkedIn-influencer, spreker, auteur en trainer over innovatie en design thinking. Hij is de grondlegger van de VOORT innovatiemethode. En hij heeft meerdere boeken geschreven over innoveren, zoals bijvoorbeeld ‘The innovation Expedition’ en ’Het Innovatiedoolhof' dat is bekroond tot Managementboek van het Jaar 2017.

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan via onderstaande knop!

Aanmelden

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall