Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding  hannn

Meer gezonde jaren in eigen omgeving

Waar
Baron Theater Opende
Wanneer
donderdag, 16 mei, 2019 - 14:00

Op donderdag 16 mei is het zover, dan organiseert de HANNN een event in dienst van meer gezonden jaren in eigen omgeving. Op deze dag slaan inwoners en ondernemers uit Groningen en Ommeland de handen ineen om te komen tot oplossingen waar ze beiden beter van worden. Heel concreet en heel praktisch, dat is het idee!

Tijdens het evenement worden aan verschillende gesprekstafels de bewoners gekoppeld aan de ondernemers. Aan het eind van de dag is duidelijk aan welke oplossingen de bewoners behoefte hebben om langer gezond in hun eigen omgeving te kunnen blijven wonen en hoe ondernemers deze oplossingen het beste bij de bewoners kunnen krijgen. Aan de andere kant zien bewoners uit Groningen wat de mogelijkheden zijn en werken zij actief mee aan hun eigen gezonde en zelfredzame omgeving.

Ben jij erbij?

Leuk! We vragen je alvast om na te denken over 1 van onderstaande vragen:

  • Inwoner van Groningen of Ommelanden: Kun je in het kort omschrijven welke uitdagingen je ondervindt / denkt te gaan ondervinden wanneer je op hoge leeftijd nog in jouw eigen huis woont?
  • Ondernemer: Kun je in het kort omschrijven op welke manier jouw product -of dienst bijdraagt aan meer gezonde jaren in de eigen omgeving?

Beantwoord de vragen via onderstaand formulier en meld je aan. Of meld je online aan via de website van HANNN. Graag tot ziens op donderdag 16 mei in het Baron Theater in Opende.

Aanmeldformulier

Download alle documenten
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall