Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Meer gezonde jaren in eigen omgeving

Waar
Baron Theater Opende
Wanneer
donderdag, 16 mei, 2019 om 14:00

Op donderdag 16 mei is het zover, dan organiseert de HANNN een event in dienst van meer gezonden jaren in eigen omgeving. Op deze dag slaan inwoners en ondernemers uit Groningen en Ommeland de handen ineen om te komen tot oplossingen waar ze beiden beter van worden. Heel concreet en heel praktisch, dat is het idee!

Tijdens het evenement worden aan verschillende gesprekstafels de bewoners gekoppeld aan de ondernemers. Aan het eind van de dag is duidelijk aan welke oplossingen de bewoners behoefte hebben om langer gezond in hun eigen omgeving te kunnen blijven wonen en hoe ondernemers deze oplossingen het beste bij de bewoners kunnen krijgen. Aan de andere kant zien bewoners uit Groningen wat de mogelijkheden zijn en werken zij actief mee aan hun eigen gezonde en zelfredzame omgeving.

Ben jij erbij?

Leuk! We vragen je alvast om na te denken over 1 van onderstaande vragen:

  • Inwoner van Groningen of Ommelanden: Kun je in het kort omschrijven welke uitdagingen je ondervindt / denkt te gaan ondervinden wanneer je op hoge leeftijd nog in jouw eigen huis woont?
  • Ondernemer: Kun je in het kort omschrijven op welke manier jouw product -of dienst bijdraagt aan meer gezonde jaren in de eigen omgeving?

Beantwoord de vragen via onderstaand formulier en meld je aan. Of meld je online aan via de website van HANNN. Graag tot ziens op donderdag 16 mei in het Baron Theater in Opende.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall