Ondernemerstafel: E-commerce

Waar
Wanneer
dinsdag 31 augustus 2021 om 00:00 tot
dinsdag 14 september 2021 om 00:00

Benieuwd op welke manier e-commerce het beste binnen jouw bedrijf past? Tijdens de Ondernemerstafel e-commerce – een traject met individuele coaching en gezamenlijke bijeenkomsten – leer jij hoe je het maximale uit jullie online platform haalt.

E-commerce: je kunt er anno 2021 niet meer omheen. De coronacrisis heeft het belang van digitalisering en online bedrijfsvoering nog maar weer eens onderstreept. Websites en webshops schoten het afgelopen jaar dan ook als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe zorg je er als ondernemer voor dat je het maximale uit jouw online platform haalt? Dat leer je tijdens de Ondernemerstafel e-commerce.

Inzichten en praktische tips

Tijdens het laagdrempelige en gratis masterclasstraject voor Drentse mkb-bedrijven ga je samen met andere ambitieuze ondernemers aan de slag met jouw e-commerce-strategie. Je gaat onderzoeken welke mate van digitalisering het beste bij je past, wat jouw online uitstraling zou moeten zijn, welke verkoopkanalen passen en hoe je klanten bereikt. Je krijgt inzicht in waar je staat en waar je naartoe wilt én handvatten om de opgedane kennis te implementeren. De sessies zijn een combinatie van theorie, praktijk en veel interactie.

Programma en aanmelden

De Ondernemerstafel e-commerce bestaat uit drie bijeenkomsten op:

  • 31 augustus – bijeenkomst 1: Digital Readiness o.l.v. Topcentrum E-commerce
  • 7 september – bijeenkomst 2: Verkoopkanalen o.l.v. Webba
  • 14 september – bijeenkomst 3: online marketing o.l.v. GerichtR

Deelname aan het programma is gratis, maar daarmee niet vrijblijvend. Er wordt verwacht dat je bij alle bijeenkomsten aanwezig bent en je je anders – in verband met de programmering en de catering – afmeldt.

Vragen

Vragen of direct aanmelden voor het programma? Neem contact op met Han Smidt of Stendert de Vries, via telefoon 06-20827677 / 06-15906432 of per e-mail han@ikbendrentsondernemer.nl stendert@ikbendrentsondernemer.nl

De ondernemerstafel e-commerce wordt mogelijk gemaakt door Ik Ben Drents Ondernemer, Kennispoort Regio Zwolle, Ondernemershuis voor het Vechtdal, Topcentrum E-commerce, Webba en GerichtR.

 

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall