Online Startersbijeenkomst Friesland

Waar
Online
Wanneer
maandag 7 juni 2021 om 19:30

Startersdagen.com organiseert samen met de gezamenlijke Rabobanken in Friesland en de gemeenten Sudwest Fryslân, Heerenveen, Smallingerland en Leeuwarden een online startersbijeenkomst. Een online evenement waar kennis & inspiratie opgedaan kan worden over het ondernemerschap! En goed nieuws… de tickets zijn gratis!

Tafelgesprek

De avondvoorzitter voert direct na de opening een boeiend plenair tafelgesprek met experts en ondernemers. Wat zijn de mogelijkheden van het beginnen van een bedrijf in crisistijd? Waar moet je zeker op letten als je aan het starten bent? En we horen een succesverhaal van een ondernemer.

Lennard Drogendijk (Inqubator Leeuwarden)

Wij bieden innovatieve, schaalbare starters een fysieke plek en helpen ze met groeien.
Start zo snel mogelijk met een MVP en ga onderweg je idee aanpassen op basis van respons uit de markt om snelheid te behouden en om je product/dienst zo snel mogelijk op de markt te brengen. Tijdens het tafelgesprek kan ik allerlei vragen beantwoorden aangaande netwerk, financieringsvragen, verkoop, belastingen, entiteitskeuze, etc.

Marjan Soepboer (Ynbusiness)

Ynbusiness is een onafhankelijk ondernemersloket met thema- en sectorspecialisten. Als sectorspecialist recreatie, toerisme en horeca denk ik met de ondernemer mee vanuit een innoverend en multidisciplinair perspectief, zoals  strategisch, internationaal, organisatorisch, commercieel/marketing, financieel, inkoop, personeel en procesmatig. Een starter krijgt van ons advies afhankelijk van zijn/haar vraag en uitdaging en verbinden wij aan schakels in ons netwerk opdat kennis en netwerk van deze starter worden verrijkt.

Jan-Willem de Vries (Yelgo)

Team Yelgo is dagelijks bezig om digitale professionals te verbinden aan opdrachtgevers. Zowel starters als ook professionals die al wat verder zijn in hun carrière. We werken graag samen met ambitieuze online specialisten die het verschil maken in de digitale wereld van morgen. En daarnaast een loopbaan lang doorgroeien via het Yelgo Development Program. Ideaal ook voor de starter. Niet alleen helpen wij o.a. starters aan een eerste of volgende stap in hun carrière, ikzelf ben Yelgo ruim drie jaar geleden ook gestart waarbij ik allerlei missers maar ook successen heb beleefd. Die ervaringen deel ik graag tijdens het tafelgesprek.

Erik van der Knijff (Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland)

Zelfstandig ondernemen. Dat klinkt alsof je er alleen voor staat. Niets is minder waar. Je doet het met de mensen om je heen. En met een bank die snapt dat ondernemen nu uitdagender is dan ooit. Daarom helpt de Rabobank starters niet alleen met financiële producten. Maar juist ook met kennis, tools en tips (via www.ikgastarten.nl).

Keynote spreker: Friso Visser – Evolve or fail

Friso is de oprichter van Brain Fuel, een creatieve start-up die brainstorms en innovatiesessies organiseert voor partijen als Disney tot Amnesty en van Ali B tot de Politie. Zijn ondernemers avontuurt begon met een kickstart doordat ze langs mochten komen om hun nieuwe brainstormtool te presenteren op Harvard en MIT. Brain Fuel is niet Friso zijn eerste onderneming en vast ook niet de laatste: de ideeën blijven stromen. 

Aanmelden

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall