Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Pitch Please | The Boxing Edition

Waar
Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 te Groningen
Wanneer
donderdag 30 januari 2020 om 15:30

Ze kijken elkaar recht in de ogen, elk in een hoek van de ring. Ze zijn klaar voor de strijd..  Are you ready to rumble? Op 30 januari 2020 in het Martiniplaza tijdens Pitch Please The Boxing Edition, stappen ondernemers de Boxring in om met hun pitch hun tegenstander knockout te slaan.

De pitchers

Tijdens het spektakel gaan zijn vier plekken beschikbaar om in de ring te strijden voor de ultieme titel; Winnaar van Pitch Please! Drie van deze plekken zijn al vergeven.. de vierde plek wordt live door het publiek gekozen!

Inspiratie en sensatie & ondernemer Daan Weddepohl

Ondernemen is net topsport. Soms moet je klappen incasseren om als winnaar uit de ring te stappen! Verwacht net als bij een echte boxwedstrijd spektakel! Er zal geen bloed vloeien, maar er zullen zeker rake klappen worden uitgedeeld door de pitchers. Laat je inspireren door Daan Weddepohl (Peerby) die zelf als ondernemer óók heel wat klappen heeft moeten incasseren. Hij vertelt over zijn grootste successen en the big mistakes! Met dans, een heuse ‘Ringmaster’ een top locatie én een publiek vol ondernemers, ondernemende studenten en partners van De Noorderlingen belooft het een geweldige middag te worden!

Programma

15:30 Ontvangst met bubbels
16:00 Zaal open
16:10 Spectaculaire opening
16:15 De ring in! (pitch wedstrijd)
17:30 Ondernemer Daan Weddepohl
18:00 Bekendmaking winnaar Pitch Please
18:15 Netwerken en borrelen

En JIJ kunt er bij zijn! Bestel hier jouw gratis ticket.

 

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall