Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding promodagen

Promotiedagen Drenthe

Waar
DNK Assen
Wanneer
dinsdag, 16 april, 2019 - 10:00

Promotiedagen Drenthe is een van de grootste en meest inspirerende ondernemersevents van de Provincie Drenthe. 16 april 2019 is het DNK in Assen hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Ondernemers komen samen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen. Verdeeld over de verschillende ruimtes van het gebouw wordt een mooie combinatie gemaakt van topsprekers, inspirerende presentaties en workshops, en bruisende netwerkpleinen.

Workshop SNN 

Wil jij jouw idee een vliegende start geven met subsidie van SNN? Kom dan naar de workshop van SNN, waarin we met elkaar in gesprek gaan over de subsidiemogelijkheden. Wij geven jou advies over kansrijke subsidieregelingen voor jouw ideeën. De workshop start om 13.15 uur. 

Meer informatie en aanmelden

Het event biedt je de mogelijkheid om verbinding te leggen met het Drentse bedrijfsleven. Zo verbreed je gemakkelijk je netwerk, kom je in contact met prospects en onderhoud je bestaande relaties. Wil je meer informatie over het event of je aanmelden? Kijk dan op www.promotiedagendrenthe.nl.  

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall