Ga naar de inhoud
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Promotiedagen Drenthe

Waar
DNK Assen, Weiersstraat 1 te Assen
Wanneer
dinsdag, 31 maart, 2020 - 10:30

PD Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de provincie. Op 31 maart 2020 is het DNK in Assen hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Ondernemers komen samen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen. Verdeeld over de verschillende ruimtes van het gebouw wordt een mooie combinatie gemaakt van topsprekers, inspirerende presentaties en workshops, en bruisende netwerkpleinen.

Topsprekers

PD Drenthe is dé plek om kennis te maken met verrassende topsprekers. Sprekers die ondernemers kunnen inspireren, prikkelen, en opschudden. Sprekers die je niet overal tegenkomt, met originele en boeiende verhalen. Met sprekers als Jandino Asporaat (2019), Floortje Dessing (2018), Ali B (2017), Victor Mids (2016) en André Kuipers (2015) heeft PD Drenthe een reputatie hoog te houden.

Presentaties

De vernieuwde PD Drenthe barst van de inspirerende, actuele en interessante bijeenkomsten. Verdeeld over de verschillende ruimtes van DNK, vind je verschillende thematheaters waar je kan kennismaken met de mooie en spannende ontwikkelingen in Drenthe. In een doorlopend programma kun je kennismaken met prachtige verhalen van succesvolle Drentse ondernemers, krijg je nieuwe inzichten en leer je tips en tricks om jouw ambities te verwezenlijken.

Netwerken

PD Drenthe is het podium waar ondernemend Drenthe elkaar ontmoet! Op een bruisende netwerkvloer worden verschillende ondernemerspleinen gecreeërd waar je makkelijk contacten legt; 1 op 1 en informeel. Zo verbreed je gemakkelijk je netwerk en maak je kennis met ondernemers met wie je kunt zakendoen en samenwerken.

Breng een bezoek aan PD Drenthe

PD Drenthe is toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 18 jaar, op vertoon van een e-ticket. Enkele weken voor het event kun je een gratis e-ticket via deze website aanvragen.

 

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall