Promotiedagen LIVE: Moving On!

Waar
Online
Wanneer
donderdag 25 maart 2021 om 09:00

Op donderdag 25 maart 2021 vindt de tweede online editie van Promotiedagen LIVE plaats, met als thema Moving On! Het online evenement is de opstap naar de échte fysieke Promotiedagen van 9 en 10 november 2021.

Ook online heeft de Promotiedagen zijn waarde bewezen. De succesvolle eerste editie van Promotiedagen LIVE trok meer dan 1500 bezoekers. Er vonden maar liefst 2581 1-op-1 gesprekken plaats en er werden 1126 afspraken in de netwerkcarrousel geregistreerd. 50 bedrijven, instellingen en overheden deden mee met een virtuele stand of een rol in het programma.

Tijdens de tweede editie is het thema Moving On! een belangrijk onderwerp in de sessies van het programma. Daarnaast zullen het netwerken en de populaire netwerkcarrousels een nog prominentere rol spelen. Bezoekers en deelnemers krijgen de kans om hun netwerk op te bouwen en uit te breiden, kennis te vergroten en impact te maken bij zakelijk Noord-Nederland.

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst in de lobby word je verwelkomd door een dagvoorzitter die je gedurende het event door de mogelijkheden leidt. Je kunt hier via de algemene chat direct jouw aanwezigheid kenbaar maken. Vanuit de lobby heb je een diverse keuzes: je volgt de livestream in de lobby waar de dagvoorzitter enkele gasten ontvangt, je gaat naar het programma om diverse live-sessies te volgen, je stapt in een netwerkcarrousel (video-speeddates), je bezoekt de virtuele beursvloer of je scrolt door het overzicht van alle aanwezigen en plant jouw afspraken in!

Tijd om je netwerk uit te breiden!

De netwerkmogelijkheden zijn eindeloos. Ontmoet elkaar in de lobby via de algemene chat of ga tijdens het volgen van een live-sessie via de bijbehorende chat met elkaar in gesprek. Bezoek de digitale stands om via chat of video in gesprek te gaan met het standpersoneel, of kijk in het overzicht van alle aanwezigen met wie je in gesprek wil gaan! Via de eenvoudige afspraakmodule kun je direct zien wanneer de ander beschikbaar is voor een videogesprek. Zeer populair zijn de netwerkcarrousels; je stapt in en het systeem creeërt keer op keer automatisch video-speeddates van 4 minuten voor jou. Wil je diegene later die middag langer spreken, dan plan je via de afspraakmodule eenvoudig een (video) date.

Een bewezen concept

De eerste editie van Promotiedagen LIVE vond plaats op 10 november 2020 en was direct een groot succes. Het toont de behoefte aan contact en laat zien wat er in kort tijdsbestek (online) allemaal mogelijk is. Een ander groot voordeel is de aanwezige data, waardoor voor zowel organisatie als standhouders veel zaken meetbaar zijn. In een tijdsbestek van 4,5 uur registreerden ze o.a.:

  • Aantal geregistreerd bezoekers: 1528
  • Aantal 1-op-1 gesprekken: 2581
  • Aantal afspraken in de netwerkcarrousel: 1126
  • Totale kijktijd: 59 dagen, 5 uur, 13 minuten en 10 seconden

Waarom deelnemen?

Een bezoek aan Promotiedagen LIVE is gratis. Je bent als persoon aanwezig op het platform, kunt actief netwerken en een uitgebreid programma volgen. Wil je van alle (meetbare) mogelijkheden gebruik maken, jouw product of dienst onder de aandacht brengen, goed vindbaar zijn en écht podium pakken voor alles rondom jouw bedrijf? Haak dan aan met een virtuele stand, profiteer van de beschikbare data, combineer de stand met een live presentatie vanuit een professionele studio óf pak uit als Line-Up partner met een interview of talkshow. Wil je als bedrijvenverenigingen of businessclub deelnemen, kies dan voor een stand in combinatie met een eigen netwerkcarrousel waarin je leden- en niet-leden met elkaar in contact brengt

Inschrijven promotiedagen

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall