Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Promotiedagen Martiniplaza

Waar
Groningen MartiniPlaza
Wanneer
dinsdag, 5 november, 2019 om 12:00 tot
woensdag, 6 november, 2019 om 22:00

Ben jij mkb’er in Noord-Nederland en ben je op zoek naar inspiratie en praktische handvatten om jouw onderneming verder te laten groeien? Bezoek dan op 5 en 6 november de Promotiedagen in Groningen! Tijdens deze twee dagen is MartiniPlaza hét zakelijke ontmoetingspunt van Noord-Nederland.

Dit jaar staat volledig in teken van het thema ‘Groei’. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges en netwerkborrels. Ook het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is aanwezig om jou verder te helpen met jouw vraagstukken.


Hoe kunnen wij jou helpen?

Kom ons bezoeken op de Promotiedagen Campus! Wij vertellen je alles over onze subsidiemogelijkheden om jouw onderneming verder te laten groeien. De volgende subsidies komen onder andere  aan bod;

  • Kennis en Innovatie subsidie (KEI 2019) Ben jij een mkb’er en wil jij meer kennis in huis halen? Of juist kennis delen? Goed nieuws! Hiervoor is subsidie beschikbaar!
  • Versneller Innovatie Ambities subsidie (VIA 2019) Ben jij toekomst proof? Zie jij kansen en wil je daar slim op inspelen? Maar heb je – zoals zoveel ondernemers - niet álle kennis in huis? Met deze subsidie kun je een onafhankelijke deskundige inschakelen die jou hierbij advies, coaching en/of begeleiding biedt.


Kom je langs?

Wij zijn beide dagen aanwezig en staan je graag te woord. Goed om te weten; op dinsdag 5 november om 14.15 uur en woensdag 6 november  om 15.00 uur geven wij een uitgebreide presentatie over het SNN en de subsidies die wij aanbieden. Vraag hier je gratis ticket voor de promotiedagen aan. Tot dan!

Locatie

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall