Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Samen in actie voor een sterker mkb

Waar
Gemeentehuis Smallingerland, Drachten
Wanneer
donderdag, 6 juni, 2019 om 14:00

Digitalisering, verduurzaming, globalisering, Brexit en een toenemend gebrek aan gekwalificeerd personeel. Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) staan voor een aantal grote uitdagingen. Het gaat nu goed met de economie en met het mkb, maar veel kleinere ondernemers hebben moeite de snelle ontwikkelingen bij te benen. Welke bijdrage lever jij aan een sterker mkb? En wil je weten wat je nog meer kunt doen? Ontdek hoe andere betrokken partijen zich inzetten voor een toekomstbestendig mkb en laat je inspireren tijdens een werksessie in Noord Nederland.

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat onderkent in haar MKB-actieplan het belang van nationale maatregelen én regionale samenwerking. Voor het hele, brede mkb. Veel provincies en gemeente hebben hun mkb-plannen. De uitdaging is: hoe sluiten we goed op elkaar aan?

Ondernemers zijn zelf als eerste aan zet om hun onderneming concurrerend te houden en te vernieuwen. In het MKB-actieplan is extra geld uitgetrokken om het mkb hierbij te prikkelen en te ondersteunen bij hun grote uitdagingen. Dat moeten Rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties en regionale overheden samen doen. Hoe? Door samen te werken, door te leren van elkaar en door samen het belang van een sterk mkb op de maatschappelijke agenda te houden.

Voor wie?

De werksessie is bedoeld voor iedereen die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van economie en werkgelegenheid en actief is op de ondersteuning van het mkb in Noord Nederland. Dan gaat het om professionals werkzaam bij gemeenten, provincies, regionale ontwikkelmaatschappijen, triple helixorganisaties als economic boards, onderwijs- en kennisinstellingen, financiers en (vertegenwoordigers van) ondernemers.

 

Meer weten en aanmelden?

Wil je meer informatie over deze werksessie of wil je je aanmelden? Kijk dan op de website van platform31.nl. Deelname is kosteloos! 

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall