Smart Factory event

Waar
SKILL gebouw, Philips terrein, Oliemolenstraat 5, Drachten
Wanneer
donderdag 16 maart 2023 om 13:00

Het is voor MKB bedrijven in de maakindustrie noodzakelijk, maar bepaald niet eenvoudig, om de stap richting een Smart Factory te maken. De snelle ontwikkelingen op het gebied van productietechnologieën, het digitaliseren van productie processen, een groeiend tekort aan vakmensen  en het voortdurend moeten opleiden van medewerkers zorgen voor flinke uitdagingen. Genoeg redenen voor het organiseren van het Smart Factory Event waar bezoekers in korte tijd veel informatie kunnen krijgen om vervolgens zo hun eigen weg richting een Smart Factory beter te kunnen bepalen.

Wat kun je verwachten? 

  • Praktische uitleg over het concept Smart Factory
  • Verschillende workshops over belangrijke aspecten van een Smart Factory
  • Demonstrator-markt met diverse bedrijven uit het noorden die hun relevante producten en diensten tonen
  • Verschillende kennisinstellingen, die laten zien wat de mogelijkheden zijn op o.a. het gebied van opleidingen Smart Industry

Het programma begint met een plenaire bijeenkomst waarin uitgebreid wordt ingegaan op het concept van een Smart Factory. Na afloop kan iedere deelnemer zijn of haar eigen programma samenstellen. Bezoek workshops naar keuze of breng een bezoek aan één of meer van de vele stands op de demonstrator markt.  

Doelgroep

MKB bedrijven uit de maakindustrie in Noord-Nederland, waarbij ze richten op productie- en operations managers, proces-engineers en andere functionarissen die bij de ontwikkeling naar een Smart Factory betrokken zijn.

Geïnteresseerd? 

Kijk hier voor meer informatie of meld je hier aan.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall