Sparren met de Matrix

Waar
Online
Wanneer
donderdag 8 april 2021 om 15:00

Werk je (samen) aan een innovatief idee, vraagstuk, project of vernieuwende technologie? En heb je hierbij de hulp van meerdere partijen nodig om het idee sneller verder te brengen en concreter te maken? Dan is de Matrix dé plek om in gesprek te gaan!

Wat is de Matrix en wat kan het voor jou betekenen?

De Matrix is een gesprekstafel waar verschillende partners/organisaties uit het Noorden hun krachten bundelen. Met hun kennis, brede netwerken en korte lijnen in de wereld van vernieuwing en innovatie, willen zij in de vroege fase van een innovatief idee initiatiefnemers verder helpen. Dit doen zij door tijdens een (online) rondetafelgesprek te sparren over het innovatieve idee, vraagstuk, project of de nieuwe technologie.

Het idee wordt aangescherpt, kennis en ervaringen met elkaar gedeeld en vervolgens worden er verbindingen gelegd naar de juiste kanalen, netwerken, personen of subsidies die iemand nodig heeft. Met als uiteindelijke doel: ideeën en innovaties gezamenlijk sneller verder brengen. Samen voor een nóg mooier en sterker Noord-Nederland!

Met de Matrix in gesprek 

Is de Matrix iets voor jou?  Meld je aan en ga in gesprek! Vul de vragen in via het contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met je opgenomen. Wil je eerst nog wat meer informatie? Ga dan naar de Matrix-pagina

Neem contact op

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall