Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

SpeakUP! 4e editie

Waar
Online
Wanneer
donderdag, 28 mei, 2020 om 19:15

Op 28 mei vindt (online) de 4e editie van het succesvolle SpeakUP! plaats!  De OndernemersFabriek Drenthe (Ik ben Drents Ondernemer) zet, met het concept á la collegetour, gedreven ondernemers uit Drenthe in de spotlights. Met de kans om al je vragen te stellen aan ondernemers!

Niet alleen luister je naar verhalen die je kunnen inspireren, er is muziek om naar te luisteren, je maakt kennis met de andere mensen in de ‘zaal’ én er is een optie om een borrelbox te bestellen. (Daarover hieronder meer). Kortom: inspirerende verhalen, muziek en een enthousiast netwerk en dat alles online!

Aanmelden?

Aanmelden kan via ikbendrentsondernemer.nl. Meld je snel aan, er zijn namelijk een beperkt aantal digitale plekken! In de week voor het event wordt er een ‘toegangskaart’ thuis bezorgd met daarop alle instructies. Zo krijg je toch nog een beetje het gevoel van een reallife event.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall