Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Foto van personen in overleg

Spreekuur Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2018 gemeente Hoogeveen

Waar
Gemeente Hoogeveen, Raadhuisplein 1, 7901 BK Hoogeveen
Wanneer
donderdag, 21 juni, 2018 - 16:00

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2018? Kom naar het spreekuur!

Tot en met 1 oktober 2018 kunnen ondernemers die zich nieuw komen vestigen in de gemeente Hoogeveen, Coevorden of Emmen subsidie aanvragen voor hun investering. Daarnaast kunnen gevestigde ondernemers subsidie aanvragen voor de uitvoering van projecten die zijn gericht op uitbreiding, diversificatie of fundamentele wijzigingen van bedrijfsactiviteiten in de drie gemeenten.

Verken de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de regeling en wilt u verkennen of er voor uw bedrijf mogelijkheden zijn? Maak dan gebruik van de spreekuren die in de drie gemeenten georganiseerd worden. Bij de spreekuren kan de gemeentelijke accountmanager aanwezig zijn. Ook is er een medewerker van SNN om de subsidie technische voorwaarden toe te lichten.

Spreekuur

Het spreekuur in Hoogeveen wordt gehouden op donderdag 21 juni vanaf 13.00 uur in Hoogeveen. Opgeven kan bij Josee Bakker, accountmanager gemeente Hoogeveen: josee.bakker@dewoldenhoogeveen.nl.

Na uw opgave ontvangt u info over de exacte tijd en plaats. In augustus wordt in de drie gemeenten nog een spreekuur gehouden.

Meer bedrijvigheid en meer banen

Groeiende bedrijvigheid en uitbreiding van het aantal banen. Dat is wat de gemeenten Hoogeveen, Coevorden en Emmen willen om de regio economisch te versterken. Daarom helpen zij ondernemers die bijdragen aan deze ambities. Zij doen dit samen met provincie Drenthe en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat in de Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2018. De regeling is bedoeld voor zowel mkb’ers als grote ondernemingen. Voor investeringen kunnen mkb’ers en grote bedrijven maximaal 30% van het investeringsbedrag gesubsidieerd krijgen. Voor projecten die substantiële en langdurige werkgelegenheid opleveren in het gebied kunnen mkb’ers per nieuw gerealiseerde arbeidsplaats € 5.000 subsidie krijgen, met een maximum van € 100.000.

Toetsing via tenderprocedure

Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) voert de regeling uit. Elke subsidieaanvraag wordt getoetst via een tenderprocedure. Uit de beoordeling van de aanvragen ontstaat na 1 oktober 2018 een rangschikking. De kwalitatief beste aanvragen komen met voorrang in aanmerking voor subsidie. De subsidies worden op volgorde van de rangschikking verstrekt, totdat het subsidieplafond is bereikt.

Alle informatie over de regeling is te vinden op www.snn.nl/dtz2018.  De subsidie kan ook via deze site aangevraagd worden.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall