Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Subsidieadministratie voor dummies

Waar
Leonard Springerlaan 15, 9727 KB in Groningen (kantoor SNN)
Wanneer
donderdag 16 januari 2020 om 14:45

Heb je een subsidiebeschikking gekregen voor de VIA en/of KEI subsidie? Gefeliciteerd! Nu kun je ‘echt’ los met je ontwikkeling/project. En nu begint ook het bijhouden van de administratie. Misschien ben je bang dat je meer tijd kwijt bent met het bijhouden van de administratie dan met de uitvoering van je goede idee? Om te voorkomen dat je hier hoofdpijn van krijgt, willen wij je een handje helpen met onze bijeenkomst: ‘Subsidieadministratie voor dummies’ op donderdag 16 januari.

Hierin geven wij jou in 1 uur alle tips en trucs om zo efficiënt mogelijk de administratie bij te houden. Want hoe beter jij je administratie voor elkaar hebt, hoe sneller wij het geld kunnen overmaken.

In deze bijeenkomst nemen wij je mee in de (on)mogelijkheden van jouw subsidieadministratie. Je krijgt uitleg over welke documenten je moet aanleveren en waarom dat nodig is. Wij nemen je aan de hand mee door de formats die wij alvast hebben klaargezet en geven tips om veel gemaakte fouten te voorkomen. Ook is er natuurlijk gelegenheid om jouw vragen te stellen. Zo verlichten we jouw administratiedruk en kunnen wij achteraf sneller het project vaststellen. Dus meld je aan, want het scheelt je kostbare tijd en het kan dus tijdwinst opleveren als wij de subsidie sneller aan je kunnen uitkeren! 
 

Programma

14.45 – 15.00 uur - Inloop
15.00 – 16.00 uur - Presentatie door het SNN
16.00 – 17.00 uur - Borrel en netwerken

Tijdens het netwerken is er gelegenheid om in gesprek te gaan met medewerkers van het SNN.

 

Aanmelden

Wil jij een kickstart voor jouw subsidieproject? Meld je dan nu aan. 

Aanmelden

Heb je nu al vragen of onderwerpen die je graag wilt bespreken tijdens deze bijeenkomst? Laat het ons dan weten via ondernemersregelingen@snn.nl.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall