Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Subsidiemogelijkheden voor Friese innovaties - 5 november

Waar
De Kanselarij, Turfmarkt  11 te Leeuwarden
Wanneer
dinsdag, 5 november, 2019 om 09:00

Ben jij benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor jouw innovatie? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste subsidie tijdens ons subsidiespreekuur!

Wij nodigen alle Friese bedrijven uit om hun innovatieve plannen met ons te delen tijdens de subsidiespreekuren op 5 en 7 november. Voor de derde keer op rij organiseert de gemeente Leeuwarden deze spreekuren in samenwerking met provincie Fryslân, YnBusiness en het SNN. De spreekuren zijn bedoeld voor ondernemers en kennisinstellingen die innovatieve producten en diensten ontwikkelen.

Advies op maat

Tijdens het spreekuur geven we je advies op maat over o.a. het projectplan, de aanvraag en diverse subsidieregelingen. De subsidies richten zich bijvoorbeeld op het vergroten van kennis, het financieren van ontwikkelingskosten en het bundelen van initiatieven tot een krachtig innovatie-ecosysteem. Ondernemers die jou voorgingen geven aan dat deze spreekuren resulteerden in concrete subsidieaanvragen. We ontmoeten je daarom graag op 5 en 7 november in de Kanselarij (Turfmarkt  11 te Leeuwarden).    

Het spreekuur is bedoeld voor alle vragen over uw innovatie maar we kunnen u ook specifiek voorlichten  over de volgende subsidieregelingen:


Om welke subsidies gaat het?

Het spreekuur is bedoeld voor alle vragen over jouw innovatie maar we kunnen je ook specifiek voorlichten  over de volgende subsidieregelingen:


Gemeente Leeuwarden


Provinciale subsidies

  • MKB-Voucherregeling subsidie voor Friese mkb’ers die zich richten op toekomstgericht HR beleid.


Het SNN

  • KEI 2019: ontvang subsidie voor het in huis halen of juist brengen van kennis. 
  • VIA 2019 Ontwikkelingsprojecten: ontvang subsidie voor de ontwikkeling van een nieuw product, dienst of procedé.
  • VIA 2019 Softwareprojecten: ontvang subsidie voor proof-of-concept software of een softwarematig product of dienst dat nieuw is voor jouw onderneming. 
  • VIA 2019: Organisatie-innovatie: ontvang subsidie voor het inschakelen van een externe deskundige voor advies bij het vernieuwen van jouw organisatie- / of verdienmodel


Hoe werkt het?

Aanmelden voor het subsidiespreekuur kan (tot en met 29 oktober) door te mailen naar corrie.ponne@leeuwarden.nl. Medio oktober wordt je benaderd voor het inplannen van jouw gesprek. Tijdens het spreekuur ga je 45 minuten in gesprek met de adviseurs van de provincie, gemeente, SNN of YnBusiness. Voor meer informatie over de spreekuren kun je contact opnemen met Corrie Ponne van de gemeente Leeuwarden (corrie.ponne@leeuwarden.nl of 058 - 750 5566).

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall