Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
U kunt parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

ondernemers in gesprek

Subsidiespreekuren voor ondernemers

Waar
Gemeentehuis Westerveld
Wanneer
woensdag, 27 maart, 2019 - 14:00

Op 27 maart organiseert gemeente Westerveld in samenwerking met Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) subsidiespreekuren voor ondernemers. De spreekuren zijn bedoeld voor ondernemers met investeringsplannen die nieuwe banen opleveren. Plannen kunnen gaan over vestigen, uitbreiden, innoveren, diversifiëren of herzien van bedrijfsactiviteiten in de gemeente Westerveld. Maar ook als je jouw personeelsbeleid wil professionaliseren of wilt investeren in de ‘inzetbaarheid’ van je medewerkers is het spreekuur wellicht iets voor jou.

Tijdens het spreekuur ga je 30 minuten in gesprek met specialisten van het SNN. Zij geven je advies over kansrijke subsidieregelingen voor jouw plannen.  

Het spreekuur vindt plaats van 15:00 – 21:00 uur in het gemeentehuis Westerveld aan de Raadhuislaan 1 in Diever. Aanmelden kan door te mailen naar info@gemeentewesterveld.nl. Wij nemen dan contact met je op voor het inplannen van een afspraak. Ter voorbereiding vragen we een korte beschrijving van de vraag aan te leveren.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de spreekuren kun je contact opnemen met de bedrijvencontactfunctionaris via info@gemeentewesterveld.nl telefoonnummer 14 0521.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall