Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Bijeenkomst

Symposium Digitaal Ondernemen

Waar
NHL Stenden, Rengerslaan 10 in Leeuwarden
Wanneer
maandag, 3 juni, 2019 - 12:45

Wil je als ondernemer inspelen op de kansen die digitalisering biedt? En kun je wel wat hulp gebruiken met innoveren of bij concrete digitale uitdagingen? Kom dan op 3 juni naar NHL Stenden voor het symposium Digitaal Ondernemen. Deskundige ondernemers, intermediairs, lectoren, studenten én subsidie-experts zijn hier aanwezig om jouw organisatie te helpen met (verdere) digitalisering!

Digitaliseren ondernemingen niét, dan missen ze niet alleen winst en kansen, maar ook aansluiting bij de bedrijfsprocessen van de toekomst. NHL Stenden Hogeschool, de provincie Fryslân, gemeente Leeuwarden, het SNN, Ynbusiness, RVO.nl en hogeschool van Hall Larenstein delen daarom op het symposium kennis en hun netwerk over digitaliseringskansen, subsidies en regelingen voor het noordelijke mkb. De bijeenkomst is voor alle mkb’ers, ongeacht het digitaliseringsniveau van uw onderneming.

Inhoud symposium

Digitaal Ondernemen bestaat uit een plenair programma, discussie en workshops met inspirerende voorbeelden uit de theorie én in de praktijk. Verder presenteren we concrete regelingen waar je als mkb’er gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld de vernieuwde VIA subsidieregeling (vanaf halverwege juni) van het SNN. De VIA heeft als doel dat het mkb in Noord-Nederland innoveert en meer toekomstgericht gaat ondernemen, met veel aandacht voor digitalisering. 

Concrete stappen zetten
Wil je extern advies op het gebied van digitalisering, procesoptimalisatie en/of online strategische marketing? Dan is er een laagdrempelige regeling (de voucher MKB Fryslân) waarbij je de helft vergoed kunt krijgen met een maximum van € 2500. In de bijeenkomst vertellen we je hier graag meer over.

Daarnaast vind je op de ’playground’ actieve demo’s die u helpen concrete stappen te zetten richting (verdere) digitalisering van je bedrijf. Hiervoor zijn deskundige ondernemers, lectoren, studenten én subsidie-experts en intermediairs aanwezig met kennis en netwerk op alle terreinen van digitalisering.

Praktische informatie

  • Symposium Digitaal Ondernemen
  • 3 juni aanstaande van 12:45 tot 17:30 uur
  • Locatie: NHL Stenden aan de Rengerslaan 10 in Leeuwarden
  • Kosten: geen

Save the date!: zet 3 juni nu alvast in je agenda! Je ontvangt in mei de definitieve uitnodiging met het volledige programma en de gegevens om je aan te melden. 

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall