Virtuele editie CES 2021: 'Tech Solutions for Global Challenges'

Waar
Online
Wanneer
maandag 11 januari 2021 om 08:00 tot
donderdag 14 januari 2021 om 20:00

Heb je een technologische innovatieve oplossing voor een wereldwijde uitdaging? Ben je klaar voor de internationale markt en zoek je wereldwijde aandacht voor jouw product? Doe dan van 11 tot en met 14 januari 2021 mee aan de digitale editie van CES 2021, de 'global stage for innovation' en meest invloedrijke technologiebeurs ter wereld.

CES is dé plek waar 's werelds meest vooraanstaande (tech)bedrijven zakendoen, nieuwe partners ontmoeten en inspiratie opdoen.

CES 2021

Al meer dan 50 jaar is CES het internationale podium voor innovatie. Het is de ideale plek voor het lanceren van nieuwe producten. Daarnaast verbindt deze beurs de belangrijkste spelers in de tech-industrie met potentiële klanten, marketing- en ontwikkelingspartners, distributeurs, en media.

Digitale editie

Dit jaar vindt de CES volledig digitaal plaats. Door deelname aan CES kunt je jouw innovatieve product etaleren, maar zeker ook valideren en waardevolle feedback krijgen voor de verbetering van je product. CES 2021 is de beste conferentie om jouw product te testen voordat je het internationaal op de markt brengt. Bovendien kom je in contact met nieuwe klanten en investeerders en je genereert (internationale) exposure voor jouw organisatie en product. Tot slot kunt je keynotes en thema-specifieke sessies bijwonen.

Belangrijke informatie

  • Uiterste inschrijfdatum: 1 november
  • Deelname kost € 250 per organisatie (max. 2 deelnemers)
  • Iedere extra deelnemer betaalt € 125
  • Iedere deelnemer schrijft zich apart in

Meer informatie vind je hier.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall