WaterCampus Business Café Bescherming door middel van Octrooien

Waar
Leeuwarden of online
Wanneer
donderdag 6 oktober 2022 om 14:00

Je bent ondernemer en wilt voldoen aan de marktvraag. Tegelijk wil je je concurrenten voorblijven. Het is dus extra belangrijk om je goed te onderscheiden, bijvoorbeeld door innovatie. Maar hoe voorkom je dat aan het eind van een lang R&D proces de concurrent er met je idee vandoor gaat? En mag je je nieuwe product wel zomaar op de markt brengen? 

Voor wie?

Wil je als ondernemer zelf de vruchten plukken van je innovaties? Of wil je voorkomen dat je met jouw product de rechten van een ander schendt? Dan is dit WaterCampus Business Café voor interessant voor jou!

Programma

Tijdens de bijeenkomst leer je van de praktijkervaringen van Ingo Blume van Pentair X-Flow: is een octrooi altijd de beste keuze? En wat hebben Coca Cola, WD-40 en LbL-membranen eigenlijk met elkaar gemeen? Laurens Verberne van Rolapac vertelt over de uitdagingen waar een beginnend ondernemer in octrooiland tegenaan loopt. Maar ook deskundigen komen aan het woord. Gijs van Hoorn van RVO komt aan het woord over wat je met Intellectueel eigendom kunt. En waar begin je dan? Tenslotte stelt Rudi Riemens van EP&C dat er geen conflicten kunnen ontstaan over een helder en zuiver geschreven octrooi.

Interesse?

Meld je dan gratis aan via de website.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall