WaterCampus Business Café: Water als ingrediënt in de levensmiddelen

Waar
Online
Wanneer
dinsdag 15 juni 2021 om 13:00

Ben jij actief in de food-sector en geïnteresseerd in een slim gebruik van water? Of ben je actief in watertechnologie en heb je belangstelling voor de voedselsector? Op dinsdag 15 juni 13:00 – 14:30 uur organiseert Water Alliance in samenwerking met Van Hall Larenstein een online ‘WaterCampus Business Café’ met als onderwerp ‘Water als ingrediënt in de levensmiddelen’.

Dit Business Café is een onderdeel uit de serie ‘Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog’ en is voor iedereen die geïnteresseerd is in de combinatie water en food. In dit webinar zal er in worden gegaan op de wetgeving, uitdagingen en oplossingen rondom water als ingrediënt.

Het zal duidelijk zijn: het Business Café ‘Water als ingrediënt in de levensmiddelen’ biedt voor iedereen een uitgelezen kans om in ruim één uur kennis te nemen van alle nieuwste inzichten. En uiteraard is het tegelijkertijd een prima mogelijkheid om te sparren met experts, vakgenoten én ondernemers!

Aanmelden voor dit webinar doe je hier.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall