Webinar: Hoe blijf je innoveren in 2021?

Waar
Online
Wanneer
dinsdag 2 maart 2021 om 16:45

Hoe blijf jij innoveren? Juist nu is innovatie erg belangrijk om de maatschappelijke uitdagingen van vandaag én morgen het hoofd te bieden. Maar de omstandigheden voor innovatieve ondernemers zijn weleens beter geweest. Daarom organiseren Innofest, Founded in Friesland, Founded in Groningen en Ik Ben Drents Ondernemer op 2 maart een webinar over hoe je in 2021 kunt blijven innoveren.

9 van de 10 innovaties faalt. Vaak omdat een product of dienst niet voldoende is getest. Daarom helpt Innofest ondernemers richting een succesvolle marktlancering door samen met hen een test vorm te geven. Ook koppelt Innofest ondernemers aan een testlocatie. Oók in coronatijd! Tijdens de vlotte, interactieve webinar wordt dan ook ingegaan op de mogelijkheden voor ondernemers om op een festival te testen.

Aanmelden

De webinar speciaal voor startups, innovatieve mkb’ers en andere betrokkenen in Noord-Nederland. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall