Webinar 'Innovatie ecosystemen' met Dries Faems en Thijs Broekhuizen

Waar
Online, via Zoom
Wanneer
donderdag 21 januari 2021 om 15:30

Op 21 januari van 15.30 – 17.00u organiseren wij het webinar 'Innovatie ecosystemen' met Dries Faems en Thijs Broekhuizen. Tijdens dit webinar behandelen we onder andere de vraag: 

'Hoe kunnen ondernemers gebruik maken van ecosystemen om innovatie  te stimuleren?' 

Om te kunnen inspelen op disruptieve veranderingen moeten ondernemers meer en meer samenwerken met externe partners. Het opbouwen van innovatie ecosystemen brengt echter nieuwe management uitdagingen met zich mee. Op 21 januari 2021 gaan Prof. Dr. Dries Faems (WHU Otto Beisheim School of Management) en Dr. Broekhuizen (Rijksuniversiteit Groningen) tijdens een SNN webinar dieper in op hoe ondernemers voordeel kunnen halen uit innovatie ecosystemen. Hierbij maken ze gebruik van de meest recente cijfers van de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor.
 
Spoiler alert: Volgens Faems en Broekhuizen is het geheime recept tot ecosysteem succes te vinden in de cultuur van het bedrijf. Zij benadrukken daarom het belang van het ontwikkelen van een nieuwe leiderschapsstijl waarbij alfa mannetjes worden vervangen door rasechte diplomaten.

Neem deel aan het webinar

Wil je meer weten over dit onderwerp? We nodigen je van harte uit om aan het webinar deel te nemen. Meld je aan via de knop. De aanmeldlink voor Zoom ontvang je, na aanmelding, een dag van tevoren.

Aanmelden
 

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall