Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Webinar Innovatief denken

Waar
Webinar
Wanneer
donderdag, 28 mei, 2020 om 15:00

In deze onzekere tijd moet je creatief zijn. Nieuwe oplossingen bedenken voor dagelijkse problemen. Nieuwe kansen ontdekken voor je business. Je innovatieve kracht is nu van levensbelang.

Waar anderen denken in problemen, moet jij denken in kansen. Hoe doe je dat?

DenkProducties en BNR presenteren een exclusief en gratis webinar met één van meest creatieve denkers ter wereld. Duncan Wardle was 30 jaar hoofd innovatie van Disney en is het brein achter de mooiste innovaties bij Disney, Pixar en Marvel.

Op 28 mei is Duncan Wardle te gast in een webinar onder leiding van Ben Tiggelaar. Hij deelt daarin de technieken die hij zelf ontwikkelde om slimmer, creatiever en innovatiever te denken. Die technieken kun je na het webinar meteen gebruiken!

Geef je op voor de webinar!

 

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers op het gebied van leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst zeven boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Zijn boek ‘Dromen Durven Doen’ verkocht zelfs meer dan 360.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Afgelopen jaar kwam Ben zijn nieuwe boek ‘De Ladder’ uit, ook dit boek stond al snel op nummer één-positie in de management-toptien.

Duncan Wardle

Wardle werkte 25 jaar bij Walt Disney, waarbij hij opklom van ‘event marketeer‘ naar Vice President of Innovation & Creativity. In die rol was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van tientallen innovaties waarmee hij Disney’s ‘customer experience’ naar absolute wereldtop bracht. Zo is Wardle hét brein achter Disney’s Magic Bands waarmee wachtrijen tot het verleden behoren.

Alle innovaties die Duncan Wardle voor Disney ontwikkelde, tonen glashard aan: met de juiste ideeën en de daadkracht van een gedreven team kun je een magische customer experience bouwen. Niet alleen bij een bedrijf als Disney, maar zijn inzichten zijn toepasbaar in elke organisatie. Ook die van jou.

Duncan is overweldigend en overdonderend. Een spreker die jou op het puntje van je stoel houdt en diepe indruk maakt. En die je naar huis stuurt met creatieve ideeën om jouw team uit te dagen tot nóg meer klantgedrevenheid.

afbeelding: Denkproducties

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall