Webinar ‘Internationaal zakendoen’

Waar
Online
Wanneer
woensdag 27 januari 2021 om 11:00

Hoe gaat zakendoen met andere landen er in de toekomst uitzien? Hoe vergroot je exportkansen? En hoe krijg je meer zekerheid over de bijbehorende verplichtingen, leveringen en betalingen? Internationaal zakendoen biedt veel mogelijkheden, maar het is belangrijk om ook de risico’s goed in beeld te brengen. Kortom: de hoogste tijd om je bij te praten over internationaal zakendoen. Meld je aan voor het webinar ‘Internationaal zakendoen’ op woensdag 27 januari 2021 van 11.00 tot en met 12.00 uur.

Programma

Tijdens de online sessie delen Nicole Maters, trade specialist bij Rabobank en Jan-Albert van Eck, verkoopdirecteur bij Firgos International de belangrijkste ins en outs over internationaal zakendoen. Nicole praat je bij over mogelijke risico’s die ontstaan bij handelstransacties in het buitenland, maar ook over mogelijke oplossingen om deze risico’s te verkleinen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Letter of Credit, internationale bankgarantie of documentair incasso. Vervolgens deelt Jan-Albert zijn ervaringen in zakendoen met buitenlandse zakenpartners. Aansluitend kan je vragen stellen.

Aanmelden

Deelname aan het webinar is kosteloos. Wil je deelnemen aan de webinar ‘Internationaal zakendoen’? Meld je dan hier aan voor het webinar. Na aanmelding ontvang je in de week voor het webinar een link waarmee je toegang krijgt.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall