Webinar subsidieprogramma LEADER 2023-2027

Waar
Digitaal
Wanneer
donderdag 26 januari 2023 om 19:30

Bent u benieuwd naar  het vervolg voor het opstellen van een subsidieprogramma LEADER Oost- en West Drenthe?

Reserveer 26 januari 2023 in uw agenda. De provincie Drenthe organiseert dan van 19.30-21.00 uur een webinar. LEADER is een Europees subsidieprogramma, gericht op het versterken van het platteland.

Subsidieprogramma LEADER 2023-2027

Tal van ondernemers hebben de afgelopen jaren mooie stappen gezet voor het versterken van het platteland vanuit het subsidieprogramma LEADER. In 2023 start het nieuwe subsidieprogramma, waar nu invulling aan gegeven wordt.

In november 2022 was er al een bijeenkomst waar u kon meepraten over uw regio. Deze gesprekken zijn gebruikt voor het schrijven van een gebiedsplan voor zowel Oost- als West Drenthe. Dit plan vormt de basis voor LEADER 2023-2027. Tijdens het webinar gaat de provincie Drenthe hierover met u in gesprek.

Aanmelden

Meer informatie

Voor vragen kunt u mailen naar leaderzuidoost@drenthe.nl. Voor meer informatie of voorbeelden vanuit het voorgaande subsidieprogramma, neemt u een kijkje op de website www.leaderzuidoostdrenthe.nl of www.provincie.drenthe.nl/leader.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op de website van Provincie Drenthe.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall