Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Webinar: Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog

Waar
Webinar
Wanneer
donderdag, 11 juni, 2020 om 13:00

Water Alliance organiseert in samenwerking met Van Hall Larenstein een reeks van WaterCampus Business Café’s rondom het thema ‘Water in de voedingsindustrie’. De eerste in deze reeks: ‘Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog – Een zee van mogelijkheden voor de industrie’ zal een voorbeschouwing zijn, waarbij we vooruit zullen blikken op de komende sessies en sprekers. Deze voorbeschouwing zal plaatsvinden in de vorm van een webinar en wordt in het komende jaar bij voorkeur voortgezet in een reeks van fysiek netwerksessies.

Urgentie en uitdagingen terugdringen waterverbruik

De 2 droge zomers van afgelopen jaren hebben er voor gezorgd dat de urgentie is verhoogd om iets te doen aan ons waterverbruik. De industrie kan het zich niet permitteren om stil te vallen door een watertekort. Er blijft weinig anders over dan óf minder water gebruiken, óf water her te gebruiken. Wij willen u graag meenemen in welke gevolgen of nieuwe uitdagingen dit met zich meebrengt voor de voedingsmiddelenindustrie. Dit doen we samen met o.a. Peter de Jong, Lector Zuiveltechnologie aan Hogeschool VHL in Leeuwarden.

Programma en aanmelden

Meer informatie over het programma en aanmelden kan op de website van Water Alliance  

 

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall