Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Zo wisselen we data uit met Elektronische Patiëntendossiers

Waar
Center for Information Technology, CIT, Smitsborg, Groningen
Wanneer
dinsdag, 28 mei, 2019 om 13:30

Deze middag staat in het teken van de uitwisseling tussen innovatieve softwareapplicaties en Elektronische Patiëntendossiers (EPD). 

DHealth LAB vertelt je alles over uitwisselingsstandaarden en voorwaarden en geeft je daarnaast inzicht in de mogelijkheden om je software te testen in een representatieve digitale zorgomgeving die wij voor je bouwen. Doel is je alle handvatten te bieden om de markt van de zorginstellingen te kunnen betreden en de zorg in de toekomst innovatiever en efficiënter te maken.

  • Jouw innovatieve software heeft potentie om de zorg te verbeteren en je staat te trappelen om deze applicatie te integreren binnen de reguliere zorgtrajecten.
  • Je wilt meer weten over digitale uitwisselingsstandaarden voor de zorg.
  • Je bent nieuwsgierig naar de digitale testomgeving voor uitwisseling tussen externe applicaties en EPD's van bijvoorbeeld het UMCG en de Rijksuniversiteit Groningen.
  • Je wilt meer weten welke voorwaarden er zijn om zelfontwikkelde medische software veilig en betrouwbaar te mogen implementeren en toepassen in de reguliere zorg.

Aanmelden

Iets voor jou? Kijk voor het hele programma om het aanmelden op www.eventbrite.nl. 

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall