Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding event dhealth lab

Zo wisselen we data uit met Elektronische Patiëntendossiers

Waar
Center for Information Technology, CIT, Smitsborg, Groningen
Wanneer
dinsdag, 28 mei, 2019 - 13:30

Deze middag staat in het teken van de uitwisseling tussen innovatieve softwareapplicaties en Elektronische Patiëntendossiers (EPD). 

DHealth LAB vertelt je alles over uitwisselingsstandaarden en voorwaarden en geeft je daarnaast inzicht in de mogelijkheden om je software te testen in een representatieve digitale zorgomgeving die wij voor je bouwen. Doel is je alle handvatten te bieden om de markt van de zorginstellingen te kunnen betreden en de zorg in de toekomst innovatiever en efficiënter te maken.

  • Jouw innovatieve software heeft potentie om de zorg te verbeteren en je staat te trappelen om deze applicatie te integreren binnen de reguliere zorgtrajecten.
  • Je wilt meer weten over digitale uitwisselingsstandaarden voor de zorg.
  • Je bent nieuwsgierig naar de digitale testomgeving voor uitwisseling tussen externe applicaties en EPD's van bijvoorbeeld het UMCG en de Rijksuniversiteit Groningen.
  • Je wilt meer weten welke voorwaarden er zijn om zelfontwikkelde medische software veilig en betrouwbaar te mogen implementeren en toepassen in de reguliere zorg.

Aanmelden

Iets voor jou? Kijk voor het hele programma om het aanmelden op www.eventbrite.nl. 

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall