Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

foto van man in open veld

Fysieke investeringen (biologisch) Groningen 2017 aangevraagd – En Nu?

Loket gesloten

Wachtend op verlening, Lopend of al in Vaststelling? Hier lees je wat er met jouw subsidieaanvraag Fysieke investeringen (biologisch) Groningen 2017 gebeurt. Of ga direct naar mijnrvo.nl

Fases van het subsidietraject

Wachtend op verlening

De aanvraag wordt beoordeeld door de adviescommissie, het SNN en RVO. Samen streven wij ernaar om binnen 22 weken na de uiterste indieningsdatum een besluit te nemen. Het besluit ontvang je per e-mail.

Behandelproces

afbeelding behandelproces

Lopend

Er is een akkoord gegeven op je aanvraag. Je ontvangt een verleningsbeschikking met daarin het maximale bedrag dat je aan subsidie kan ontvangen. Op de datum waarop de verleningsbeschikking is afgegeven, gaat ook de realisatietermijn in.

 

Wijziging doorgeven?

Wijzigt er iets binnen het project? Maak gebruik van het ‘formulier melding & wijziging projecten POP3’. Stuur het ingevulde formulier naar pop3@snn.nl. Daarnaast dien je het formulier te uploaden in mijnrvo.nl.

Wanneer een wijziging invloed heeft op de uitvoering van het project of de voorwaarden verleningsbeschikking dan moeten wij dat beoordelen. In sommige gevallen krijg je een nieuwe verleningsbeschikking toegestuurd. Wij laten dat per e-mail aan je weten. In de verleningsbeschikking staat je einddatum van het project. Na de einddatum van het project dien je het vaststellingsverzoek in. Let op: dit is mogelijk tot dertien weken na afloop van het project tenzij anders is aangegeven in het openstellingsbesluit.

Behandelproces

afbeelding behandelproces

Benodigde documenten

Download alle documenten

Vaststelling

Heb je het project afgerond en wil je een vaststelling indienen? Een verzoek tot vaststelling moet je binnen 13 weken na de einddatum van het project indienen. Dit kan ook eerder. Aan de hand van de gemaakte projectkosten stelt het SNN het definitieve subsidiebedrag vast. Vallen de kosten lager uit dan begroot, dan wordt de subsidie evenredig verlaagd. De subsidie kan nooit hoger zijn dan het bedrag dat in de verleningsbeschikking is toegekend. De documenten die je nodig hebt voor het indienen van een vaststelling vind je hieronder terug. Het verzoek tot vaststelling vraag je aan via mijnrvo.nlMail het facturen- en urenoverzicht naar pop3@snn.nl. De overige documenten lever je tegelijkertijd met het verzoek tot vaststelling aan. 

Behandelproces

afbeelding behandelproces

Documenten vaststelling

Download alle documenten

Wil je een betaling aanvragen of een wijziging doorgeven?

foto van laptop

Heb je een vraag?

Neem contact op met team POP3

mail met SNN 

Of bel met (050) 5224 998, op werkdagen van 8:30 - 17:00 uur.

foto van man met een idee

Wil jij anderen inspireren met jouw project?

Nieuws

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall