Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
U kunt parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Particulier

Subsidie Nul op de Meter 2017 aangevraagd en nu?

31 december 2018 00:00

Wachtend op een verleningsbeschikking, vaststelling of uitbetaling? Hier lees je wat er met jouw subsidieaanvraag Nul op de Meter gebeurt. Of ga direct naar jouw persoonlijke account.

Fases van het subsidietraject

Wachtend op verlening

Je hebt een subsidieaanvraag ingediend bij het SNN. Wij controleren of jouw aanvraag aan de voorwaarden voldoet en compleet is. Bij ontbrekende informatie neemt het SNN contact met je op. Is de aanvraag compleet? Binnen acht weken na het indienen van de aanvraag ontvang je de toekenning per mail.

Lopend

Je hebt akkoord gekregen op de subsidieaanvraag en je ontvangt een verleningsbeschikking van het SNN. De subsidie wordt binnen 10 werkdagen op je rekening gestort. Let op: binnen 24 maanden (twee jaar) na het ontvangen van de verleningsbeschikking moeten de werkzaamheden zijn afgerond. Vind er tussendoor een wijzing plaats? Geef dit aan ons door via energiepremie@snn.eu.

Vaststelling

Binnen 24 maanden (twee jaar) na de verleningsbeschikking moeten de werkzaamheden zijn afgerond. De energiebesparende maatregelen zijn geïnstalleerd, in gebruik en betaald.

afbeelding neem contact op

Heb je een vraag? Neem contact op met Team Nul op de Meter.

Wij kijken graag met je mee!

Mail met SNN (050) 522 4924

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:00 uur.

Nieuws

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall