Skip to content
 

Over SNN

SNN. Voor een nóg mooier Noord-Nederland.

Wij zijn het SNN. Een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies en de gemeenten Groningen, Leeuwarden, Assen en Emmen. Wij zetten ons dagelijks in om het Noorden nog mooier te maken. Wij geloven dat alles met een idee begint. Als dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners. We verstrekken subsidies, faciliteren de noordelijke samenwerking en behartigen de noordelijke belangen in Den Haag en Brussel. Wij helpen jouw ideeën waar te maken. SNN stimuleert, faciliteert en verbindt.

Onze missie

Wij stimuleren, faciliteren en verbinden ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland.

Onze visie

Wij zijn een wendbare en verbindende organisatie, met onderscheidende dienstverlening en belangenbehartiging, gericht op het realiseren van maatschappelijke en economische impact in Noord-Nederland.

Meer weten over belangenbehartiging voor Noord-Nederland? Neem een kijkje op de pagina 'SNN als belangenbehartiger'. 

foto jaaroverzicht 2018

SNN Jaaroverzicht 2018

2018 een jaar waar we trots op zijn! Wil je weten welke mooie dingen we met zijn allen hebben bereikt? Bekijk het SNN jaaroverzicht 2018, of kijk in het archief voor de eerdere edities.

Jaaroverzicht 2018 Bekijk eerdere edities

SNN als dienstverlener subsidies

Het SNN biedt subsidiemogelijkheden voor ondernemers, particulieren, kennisinstellingen, wooncorporaties en maatschappelijke organisaties. Subsidies om de duurzame, innovatieve ontwikkeling van Noord-Nederland te stimuleren.

Lees meer

Foto van medewerker SNN
Afbeelding Noordelijke bestuurders

SNN als bestuurlijk platform

Binnen het SNN wordt het ruimtelijke en economische beleid van Noord-Nederland afgestemd. Lees hier meer over het Dagelijks en Algemeen bestuur en de verschillende Bestuurscommissies van het SNN.

Lees verder

SNN als belangenbehartiger

De adviseurs Public Affairs van het SNN komen op voor de belangen van Noord-Nederland in Nederland en Europa. Een belangrijke taak. Ze spreken politici in Den Haag en Brussel onder andere over nieuwe regels, subsidies en beleid die invloed hebben op het Noorden. 

Lees meer

Foto Vrouw voor gebouw Europese Unie

OP EFRO Jaarverslag 2017

 De vaart zit erin. Bedrijven, kennisinstellingen en overheden in Noord-Nederland ontdekken nieuwe wegen om samen te werken en te innoveren. Het OP EFRO is opgezet om dat te stimuleren.

OP EFRO Jaarverslag 2017 Naar archief

 

FOto vrouw bij machine
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall