Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Over het SNN

Het SNN. Samen maken we Noord-Nederland nóg mooier en sterker.

Wij zijn het SNN. Een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies en de gemeenten Groningen, Leeuwarden, Assen en Emmen. Wij zetten ons dagelijks in om het Noorden nog mooier te maken. Wij geloven dat alles met een idee begint. Als dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners. We verstrekken subsidies, faciliteren de noordelijke samenwerking en behartigen de noordelijke belangen in Den Haag en Brussel. Wij helpen jouw ideeën waar te maken. SNN stimuleert, faciliteert en verbindt.

Onze missie

Wij stimuleren, faciliteren en verbinden ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland.

Onze visie

Wij zijn een wendbare en verbindende organisatie, met onderscheidende dienstverlening en belangenbehartiging, gericht op het realiseren van maatschappelijke en economische impact in Noord-Nederland.

Meer weten over belangenbehartiging voor Noord-Nederland? Neem een kijkje op de pagina 'SNN als belangenbehartiger'. 

SNN Jaaroverzicht 2019

Onlangs hebben wij met alle collega’s bij het SNN een terugblik gedaan op het afgelopen jaar en vooruit gekeken naar aankomend jaar. En wat is er veel moois tot stand gekomen!

Jaaroverzicht 2019 Bekijk eerdere edities

SNN als dienstverlener subsidies

Het SNN biedt subsidiemogelijkheden voor ondernemers, particulieren, kennisinstellingen, wooncorporaties en maatschappelijke organisaties. Subsidies om de duurzame, innovatieve ontwikkeling van Noord-Nederland te stimuleren.

Lees meer

SNN als bestuurlijk platform

Binnen het SNN wordt het ruimtelijke en economische beleid van Noord-Nederland afgestemd. Lees hier meer over het Dagelijks en Algemeen bestuur en de verschillende Bestuurscommissies van het SNN.

Lees verder

SNN als belangenbehartiger

De adviseurs Public Affairs van het SNN komen op voor de belangen van Noord-Nederland in Nederland en Europa. Een belangrijke taak. Ze spreken politici in Den Haag en Brussel onder andere over nieuwe regels, subsidies en beleid die invloed hebben op het Noorden. 

Lees meer

Europa

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland heeft een bijzondere relatie met Europa. Noord-Nederland wil actief bijdragen aan de lange termijn doelstellingen van Europa. Samen met noordelijke bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden werkt het SNN daarom aan de verdere ontwikkeling en profilering van het Noorden in Europa.

Lees meer over Europa

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall