Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen

Werken bij SNN

Wil jij meewerken aan de economische en maatschappelijke ontwikkeling van het noorden? Dan is werken bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) iets voor jou! Bij het SNN werk je samen met een enthousiaste club collega’s aan projecten en initiatieven op het gebied van circulaire economie, duurzame energie, digitalisering, positieve gezondheid, ruimte en arbeidsmarkt & scholing. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan een betere toekomst voor Noord-Nederland. Bovendien werk je samen met verschillende partners, waaronder bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit maakt je werk bij het SNN afwisselend en uitdagend. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer!

Een uitdagende carrière

Wil jij Noord-Nederland ook nóg mooier maken? Van toekomstige collega’s vragen wij creativiteit, denkkracht en passie. Ben je bovendien ondernemend en zit samenwerken in je genen? Dan vind je in het SNN een inspirerende werkgever.

Staat jouw vacature er niet bij?

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall